Om oss

Om oss

Välkommen till Bodyfun Healthcare – en ledande distributör av säkra och kända intim-produkter för ökat välbefinnande!

 

Bodyfun Healthcare är ett företag som marknadsför det egna varumärket BODYFUN och representerar flera kända varumärken inom intimprodukter. Företaget bildades 1997 och är idag en ledande distributör av kvalitetsprodukter inom Nordens detalj- och postorderhandel.


Intimprodukter är en tillväxtbransch över hela världen. Alltfler detaljhandelsföretag av olika slag ser dessa produkter som ett viktigt komplement för att bredda försäljningen och attrahera nya kundgrupper.

Miljöansvar

Bodyfun Healthcare erbjuder ett starkt sortiment av intimprodukter i högsta kvalitet inom glidmedel, massageoljor, kondomer, massageapparater och andra produkter för sexuellt välbefinnande. 


Vår vision är att öka människors välmående under mottot ”ett bra sexliv främjar välbefinnande och hälsa”. Vårt sortiment är noga utvalt för en modern målgrupp som gör individuella val och söker alternativa, roliga och säkra produkter som uppfyller alla standarder.


Bodyfun Healthcare erbjuder ett noga utvalt sortiment från starka varumärken, goda marginaler, snabba leveranser och en hög servicegrad.


Vi på Bodyfun Healthcare tar vårt miljöansvar på stort allvar. Därför ingår de lagstadgade återvinningsavgifterna till FTI (f.d. REPA) och El-Kretsen alltid i våra priser.

Bodyfun Healthcare


Sveriges ledande distributör av intimprodukter.

KONTAKTA OSS


E-post: sales@bodyfunhealthcare.se

Kundtjänst: 070-88 99 479

INFORMATION


Org.nr: 559042-1904

© Copyright. All Rights Reserved.